Риба у фользі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно дізнався, що в мікрохвильовці можна запекти дуже смачну рибу з овочами. По перше, це дуже зручно, а по-друге, доволі швидко. У моєму випадку запікалася камбала з морквою і цибулею.
Як зробити рибу у фользі в мікрохвильовці? Дуже просто! Я використовував філе камбали (тушки), купив вже очищені, без кісток і іншого. Риба запікається з овочами у фользі в мікрохвильовці. Готовність камбали перевіряється просто - якщо риба побіліла і вона легко розшаровується виделкою, готово! До риби подається смачний соус з яєць, зелені і вершкового масла, заправлений лимонним соком.
Гарного вам дня!
- Борсатися - 3 штуки (очищені тушки по 20 грам)
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Яйця круто - 2 штуки (для соусу)
- Масло рослинне - 100 грам (для соусу)
- Зелень - 1 За смаком (для соусу)
- Лимонний сік - 1 За смаком (для соусу)
- Сіль - 1 За смаком (для соусу)
Нарізаємо тонкими кружальцями моркву, цибулю ріжемо півкільцями.
Викладаємо овочі в жароміцних форму, додаємо столову ложку масла і 2 ложки води. Готуємо під кришкою 5-6 хвилин, потужність 900 Вт. Морква повинна стати м'якою, але не розваритися.
Тепер викладаємо на фольгу морква з цибулею зверху кладемо тушки камбали (можна присипати приправою) і загортаємо. Готуємо 5 хвилин, потужність 900 Вт.
Дайте страві полежати 5 хвилин в фользі. Тим часом, готуємо соус. Дрібно нарізаємо зварені яйця і зелень, перемішуємо їх з розтопленим вершковим маслом, додаємо лимонний сік і сіль. Перемішуємо.
Красиво укладаємо нашу рибу на тарілку, збоку кладемо морква. Поливаємо зверху соусом. Смачного!