Рецепт пиріжків з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні я розповім, як приготувати смачні пиріжки з начинкою з картоплі. Повірте, раніше ви не пробували нічого смачнішого. Пиріжки готуються просто і не займуть у вас багато часу.
Відмінний варіант перекусу або обіду. Пиріжки з картоплею особливо подобаються дітям, мої люблять їсти їх просто з солодким чаєм. Імпровізуйте, додавайте в начинку улюблені спеції або інші інгредієнти. Насолоджуйтесь результатом в результаті.
- Борошно пшеничне - 1 кілограм
- Дріжджі сухі - 11 грам (активні)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Вода тепла - 0, 5 L (кип'ячена)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Картопля - 800-1000 грам (начинка )
- Рослинна олія - 30 грам
- Цибуля ріпчаста, лавровий лист - по 1 Штука
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 200 мілілітрів (для смаження )
Починаємо з приготування тіста. Просіваємо борошно, в окремій ємності змішуємо теплу воду, сіль, цукор, рослинне масло і дріжджі. Гарненько все перемішуємо.
Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто і прибираємо його в теплі місце на 20-30 хвилин. Тим часом очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо кубиком.
Відправляємо картопля в каструлю, заливаємо окропом, додаємо сіль, лавровий лист і варимо до готовності протягом 20 хвилин.
Очищаємо ріпчасту цибулю, нарізаємо його дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості.
З готового картоплі зливаємо воду, картопля пюріруем і змішуємо з обсмаженою цибулею. Солимо, перчимо начинку і охолоджуємо.
Дістаємо тісто, ділимо його на кілька частин, розгортаємо кожну в коржик, в середину якої кладемо начинку. Закріплюємо краю і готуємо пиріжки до обсмажування.
На розпеченій сковороді підігріваємо олію, обсмажуємо на ньому пиріжки з обох боків до золотистого кольору.
Смажені пиріжки з картоплею і цибулею готові, смачного!