Рецепт Швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою фото

Швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На швидку руку
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

Кожна господиня, яка любить займатися домашньою випічкою, хоче знайти ідеальний варіант, як приготувати швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою. Пропоную вам свій, сподіваюся, що сподобається.

Опис приготування:

Це тісто добре тим, що, незважаючи на дріжджі, не потрібно чекати, поки воно піде. У той час як ви сформуєте останній пірожочек, перший вже буде готовий до смаження. Це відмінний варіант, який обов'язково варто взяти на замітку.

  • Пакетик сухих дріжджів - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 4 склянки (приблизно)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 1
1. Молоко прогрійте трохи, розчиніть в ньому дріжджі. Тим часом в глибоку миску просійте борошно з дрібкою солі. Влийте молоко з дріжджами в борошно.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 2
2. Залиште в теплому місці хвилин на 15.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 3
3. В окремій мисочці збийте яйця, влийте їх в тісто.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 4
4. Додайте рослинне масло без запаху.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 5
5. Ретельно перемішайте спочатку лопаткою, а потім викладіть на робочий стіл, присипаний борошном, і замісіть тісто руками.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 6
6. Тісто виходить дуже ніжним, повітряним. Воно не повинно липнути до рук.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 7
7. Гострим ножем наріжте тісто на 3-4 частини.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 8
8. А після - на більш дрібні шматочки.
швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою - фото крок 9
9. Залишилося тільки шматочки розім'яти руками, сформувавши з них кружечки, і викласти в центр начинку. Зліпивши пиріжок, покладіть його на стіл, присипаний борошном. До того часу, як ви почнете їх смажити, тісто встигне підійти.

Схожі рецепти