Рецепт курячого рулету з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Свою сім'ю я давно заборонила купувати і їсти ковбасу. У ній нічого корисного немає, склад говорить сам за себе. Але заміну їй знайти потрібно. Тому я зробила цю чудову закуску на святковий стіл.
Дізнайтеся про те, як приготувати рецепт курячого рулету з желатином. Такий варіант ідеально підходить для нарізки в центр столу. Хоча мої діти і чоловік просять мене робити цю смакоту кожен день, і кладуть шматочки страви на хліб. Загалом, вам обов'язково треба спробувати цю закуску, додавши салат або гарнір.
- Куряче філе - 700 грам
- Желатин - 30 грам
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Петрушка сушена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Промийте філе, наріжте його невеликими шматочками.
Додайте до них сіль, перець, часник, пропущений через прес, і перець. Все перемішайте. Зверху посипте курку желатином.
Потім викладіть масу в рукав для запікання. Сформуйте рулет. Краї закріпіть.
Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці протягом 50 хвилин. Подавайте рулет в охолодженому вигляді. Смачного!