Рецепт Рецепт курячого рулету з желатином фото

Рецепт курячого рулету з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл

Свою сім'ю я давно заборонила купувати і їсти ковбасу. У ній нічого корисного немає, склад говорить сам за себе. Але заміну їй знайти потрібно. Тому я зробила цю чудову закуску на святковий стіл.

Дізнайтеся про те, як приготувати рецепт курячого рулету з желатином. Такий варіант ідеально підходить для нарізки в центр столу. Хоча мої діти і чоловік просять мене робити цю смакоту кожен день, і кладуть шматочки страви на хліб. Загалом, вам обов'язково треба спробувати цю закуску, додавши салат або гарнір.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Петрушка сушена - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рецепт курячого рулету з желатином - фото крок 1
Промийте філе, наріжте його невеликими шматочками.
рецепт курячого рулету з желатином - фото крок 2
Додайте до них сіль, перець, часник, пропущений через прес, і перець. Все перемішайте. Зверху посипте курку желатином.
рецепт курячого рулету з желатином - фото крок 3
Потім викладіть масу в рукав для запікання. Сформуйте рулет. Краї закріпіть.
рецепт курячого рулету з желатином - фото крок 4
Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці протягом 50 хвилин. Подавайте рулет в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти