Рецепт Рагу з фаршем фото

Рагу з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що може бути простіше, ніж рагу з фаршем, адже на його приготування ми витрачаємо мінімально часу, але отримуємо при цьому повноцінне поживну страву, та до того ж ще неймовірно смачне і ароматне.

Опис приготування:

Я дуже люблю готувати рагу, тому що тут можна по повній включити фантазію і почати експериментувати, і практично завжди виходить дуже смачно. Сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом рагу з фаршем, яке я часто готую на вечерю для моєї сім'ї - блюдо виходить неймовірно смачне і ароматне і при цьому вельми ситне, так що з-за столу у мене всі встають задоволені. А що найцікавіше, так це те, що таке рагу робиться дуже швидко і просто, тому якщо ви прийдете після роботи втомлені, то цей рецепт приготування рагу з фаршем, безсумнівно, вас виручить і допоможе зробити повноцінний вечерю для всієї родини, перевірено на практиці. Ви можете покласти в рагу перець чилі і помідори, і тоді це блюдо придбає мексиканський відтінок, загалом, експериментуйте і не бійтеся додати в рецепт щось своє, головне тут - готувати з душею.

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Квасоля червона консервована - 350 грам(1 банку)
  • Морква - 2 штуки
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець чилі - 1 штука (по бажанню)
  • Крем - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, перець червоний гострий мелений і інші прянощі)
рагу з фаршем - фото крок 1
Фарш для цієї страви можете взяти будь-який, тільки не дуже сухий. Особисто я завжди роблю суміш свинячого і яловичого - найкраще для мене поєднання.
рагу з фаршем - фото крок 2
Промиваємо і очищаємо наші овочі, з квасолі зливаємо рідину.
рагу з фаршем - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і викладаємо нарізану цибулю і часник. Смажимо до золотистого кольору.
рагу з фаршем - фото крок 4
Додаємо фарш на сковороду і смажимо все разом, поки фарш повністю не поміняє свій колір.
рагу з фаршем - фото крок 5
Тепер перець нарізаємо брусками, а морква півкільцями, перекладаємо їх на сковороду до решти інгредієнтів.
рагу з фаршем - фото крок 6
Додаємо квасолю, солимо і гарненько посипаємо спеціями на ваш розсуд, але обов'язково повинна бути суміш перець і сушена зелень. Перемішуємо і вливаємо на сковорідку трохи води, приблизно пів склянки. Прикриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Готове рагу викладаємо на тарілки і подаємо зі сметаною. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти