Рагу з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, ніж рагу з фаршем, адже на його приготування ми витрачаємо мінімально часу, але отримуємо при цьому повноцінне поживну страву, та до того ж ще неймовірно смачне і ароматне.
Я дуже люблю готувати рагу, тому що тут можна по повній включити фантазію і почати експериментувати, і практично завжди виходить дуже смачно. Сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом рагу з фаршем, яке я часто готую на вечерю для моєї сім'ї - блюдо виходить неймовірно смачне і ароматне і при цьому вельми ситне, так що з-за столу у мене всі встають задоволені. А що найцікавіше, так це те, що таке рагу робиться дуже швидко і просто, тому якщо ви прийдете після роботи втомлені, то цей рецепт приготування рагу з фаршем, безсумнівно, вас виручить і допоможе зробити повноцінний вечерю для всієї родини, перевірено на практиці. Ви можете покласти в рагу перець чилі і помідори, і тоді це блюдо придбає мексиканський відтінок, загалом, експериментуйте і не бійтеся додати в рецепт щось своє, головне тут - готувати з душею.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Квасоля червона консервована - 350 грам(1 банку)
- Морква - 2 штуки
- Перець солодкий червоний - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець чилі - 1 штука (по бажанню)
- Крем - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, перець червоний гострий мелений і інші прянощі)