Рецепт Рагу з фаршем і овочами фото

Рагу з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Картопля, Баклажан, Фарш, Помідор, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Якщо готувати рагу без фаршу, то вийде відмінний пісне блюдо. Вживати рагу з фаршем і овочами в домашніх умовах можна в гарячому і холодному вигляді. Готувати його можна і в мультиварці.

Якщо скучили за овочами і не можете без м'яса, спробуйте приготувати рагу з фаршем і овочами за класичним рецептом. Блюдо виходить не тільки ситним, але дуже ароматним і смачним. Якщо не додавати фарш, то воно стане відмінним варіантом для пісного столу.

  • Фарш - 300 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
рагу з фаршем і овочами - фото крок 1
1. Готуємо всі овочі: чистимо їх і ретельно миємо. Поки будемо шинкувати черзі всі овочі, приготуємо фарш.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Я роблю це відразу в сотейнику.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 3
3. Відправляємо фарш і заливаємо 100мл води. tusim, поки вода не випаруватися. Після цього всипаємо дрібно нарізану картоплю і смажимо, постійно помішуючи.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 4
4. Баклажан і кабачок також шаткуємо кубиками невеликого розміру і відправляємо смажитися. Баклажан попередньо можна залишити в невеликій кількості солі, щоб пішла вся гіркота.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 5
5. Рубаємо дрібно помідори і відправляємо їх до овочів і фаршу. Вони виступлять замість томатної пасти. При бажанні можна додати трохи морсу.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 6
6. Шаткуємо капусту і також відправляємо в сотейник. Смажимо все овочі на слабкому вогні, постійно помішуючи.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 7
7. В самому кінці всипаємо зелень і заправляємо. Коли піде вся зайва рідина, блюдо можна вважати готовим.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 8
8. Подавати рагу з фаршем і овочами можна в гарячому і холодному вигляді.

Схожі рецепти