Рагу з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо готувати рагу без фаршу, то вийде відмінний пісне блюдо. Вживати рагу з фаршем і овочами в домашніх умовах можна в гарячому і холодному вигляді. Готувати його можна і в мультиварці.
Якщо скучили за овочами і не можете без м'яса, спробуйте приготувати рагу з фаршем і овочами за класичним рецептом. Блюдо виходить не тільки ситним, але дуже ароматним і смачним. Якщо не додавати фарш, то воно стане відмінним варіантом для пісного столу.
- Фарш - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Готуємо всі овочі: чистимо їх і ретельно миємо. Поки будемо шинкувати черзі всі овочі, приготуємо фарш.
2. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Я роблю це відразу в сотейнику.
3. Відправляємо фарш і заливаємо 100мл води. tusim, поки вода не випаруватися. Після цього всипаємо дрібно нарізану картоплю і смажимо, постійно помішуючи.
4. Баклажан і кабачок також шаткуємо кубиками невеликого розміру і відправляємо смажитися. Баклажан попередньо можна залишити в невеликій кількості солі, щоб пішла вся гіркота.
5. Рубаємо дрібно помідори і відправляємо їх до овочів і фаршу. Вони виступлять замість томатної пасти. При бажанні можна додати трохи морсу.
6. Шаткуємо капусту і також відправляємо в сотейник. Смажимо все овочі на слабкому вогні, постійно помішуючи.
7. В самому кінці всипаємо зелень і заправляємо. Коли піде вся зайва рідина, блюдо можна вважати готовим.
8. Подавати рагу з фаршем і овочами можна в гарячому і холодному вигляді.