Рецепт Рагу з фаршем і овочами фото

Рагу з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Картопля , Баклажан , Фарш , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо готувати рагу без фаршу, то вийде відмінний пісне блюдо. Вживати рагу з фаршем і овочами в домашніх умовах можна в гарячому і холодному вигляді. Готувати його можна і в мультиварці.

Опис приготування:

Якщо скучили за овочами і не можете без м'яса, спробуйте приготувати рагу з фаршем і овочами за класичним рецептом. Блюдо виходить не тільки ситним, але дуже ароматним і смачним. Якщо не додавати фарш, то воно стане відмінним варіантом для пісного столу.

  • Фарш - 300 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
рагу з фаршем і овочами - фото крок 1
1. Готуємо всі овочі: чистимо їх і ретельно миємо. Поки будемо шинкувати черзі всі овочі, приготуємо фарш.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Я роблю це відразу в сотейнику.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 3
3. Відправляємо фарш і заливаємо 100мл води. tusim, поки вода не випаруватися. Після цього всипаємо дрібно нарізану картоплю і смажимо, постійно помішуючи.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 4
4. Баклажан і кабачок також шаткуємо кубиками невеликого розміру і відправляємо смажитися. Баклажан попередньо можна залишити в невеликій кількості солі, щоб пішла вся гіркота.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 5
5. Рубаємо дрібно помідори і відправляємо їх до овочів і фаршу. Вони виступлять замість томатної пасти. При бажанні можна додати трохи морсу.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 6
6. Шаткуємо капусту і також відправляємо в сотейник. Смажимо все овочі на слабкому вогні, постійно помішуючи.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 7
7. В самому кінці всипаємо зелень і заправляємо. Коли піде вся зайва рідина, блюдо можна вважати готовим.
рагу з фаршем і овочами - фото крок 8
8. Подавати рагу з фаршем і овочами можна в гарячому і холодному вигляді.

Схожі рецепти