Рецепт Рафаелло фото

Рафаелло
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Молоко , Кокосова стружка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , День закоханих , Весілля
Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування Рафаелло по-домашньому. Дивно простий і дуже смачний десерт, який органічно завершить романтичну трапезу (наприклад, в День закоханих).

Опис приготування:

Основними інгредієнтами даного блюда є згущене молоко, горіхи і кокосова стружка. Цей десерт - гідна заміна магазинних цукерок.

  • Кокосова стружка - 200 грам
  • Горіх (можна будь-який, тут ми використовуємо фундук) - 30 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
рафаелло - фото крок 1
1. Нам знадобитися глибока миска. Висипаємо в неї кокосову стружку, потім туди ж виливаємо згущене молоко.
рафаелло - фото крок 2
2. Все це добре переминається. Має вийти щось на зразок кашки. Мінімум одна година даємо їй постояти (можна залишити і на більший час).
рафаелло - фото крок 3
3. Горіхи використовувати тут можна будь-які, ми використовуємо фундук. Обсмажити і очистимо горіхи. В окремий посуд насипаємо кокосової стружки, візьмемо горіхи і солодку масу.
рафаелло - фото крок 4
4. Сформуємо коржики з солодкою кокосової кашки (вона повинна бути в'язкою і лепіться), горішок укладаємо в середину. Стискаємо долоню і отримуємо кульку.
рафаелло - фото крок 5
5. Підправимо його трохи і обкачуємо в сухий кокосовій стружці.
рафаелло - фото крок 6
6. Проробляємо це з кожним кулькою. Укладаємо на блюдо і подаємо до столу. Десерт готовий.

Схожі рецепти