Рафаелло
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Рафаелло по-домашньому. Дивно простий і дуже смачний десерт, який органічно завершить романтичну трапезу (наприклад, в День закоханих).
Основними інгредієнтами даного блюда є згущене молоко, горіхи і кокосова стружка. Цей десерт - гідна заміна магазинних цукерок.
- Кокосова стружка - 200 грам
- Горіх (можна будь-який, тут ми використовуємо фундук) - 30 грам
- Згущене молоко - 200 грам
1. Нам знадобитися глибока миска. Висипаємо в неї кокосову стружку, потім туди ж виливаємо згущене молоко.
2. Все це добре переминається. Має вийти щось на зразок кашки. Мінімум одна година даємо їй постояти (можна залишити і на більший час).
3. Горіхи використовувати тут можна будь-які, ми використовуємо фундук. Обсмажити і очистимо горіхи. В окремий посуд насипаємо кокосової стружки, візьмемо горіхи і солодку масу.
4. Сформуємо коржики з солодкою кокосової кашки (вона повинна бути в'язкою і лепіться), горішок укладаємо в середину. Стискаємо долоню і отримуємо кульку.
5. Підправимо його трохи і обкачуємо в сухий кокосовій стружці.
6. Проробляємо це з кожним кулькою. Укладаємо на блюдо і подаємо до столу. Десерт готовий.