Пюре з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я випробував новий спосіб приготування пюре з яйцем. Це корисне блюдо, яке можна подавати як гарнір або другого. Ситно, просто і смачно. Спробуйте!
Щоб приготувати пюре з яйцем в домашніх умовах, потрібно скористатися блендером, якщо ви не хочете подрібнювати картопля вручну. Можна додавати в пюре молоко або ж обійтися без нього. Справа в тому, що молоко позитивно позначається на смаку страви. Також картоплю можна варити безпосередньо в молоці. Тобто, в процесі варіння, додаємо в каструлю з картоплею молоко. Яйце можна додавати як варене, так і не варене. Різниця буде в смаку і в тому, що варене яйце треба буде подрібнювати разом з картоплею.
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Чистимо картоплю і варимо його до готовності.
Доводимо до кипіння молоко в окремій каструлі.
У готову картоплю додаємо масло. Розмішуємо все або в блендері, або вручну.
Додаємо в миску з картоплею молоко і збите яйце. Все ретельно перемішуємо до однорідності.