Рецепт Пюре з яйцем фото

Пюре з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, Від 3 років, Від 5 років
Пюре

Нещодавно я випробував новий спосіб приготування пюре з яйцем. Це корисне блюдо, яке можна подавати як гарнір або другого. Ситно, просто і смачно. Спробуйте!

Щоб приготувати пюре з яйцем в домашніх умовах, потрібно скористатися блендером, якщо ви не хочете подрібнювати картопля вручну. Можна додавати в пюре молоко або ж обійтися без нього. Справа в тому, що молоко позитивно позначається на смаку страви. Також картоплю можна варити безпосередньо в молоці. Тобто, в процесі варіння, додаємо в каструлю з картоплею молоко. Яйце можна додавати як варене, так і не варене. Різниця буде в смаку і в тому, що варене яйце треба буде подрібнювати разом з картоплею.

  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
пюре з яйцем - фото крок 1
Чистимо картоплю і варимо його до готовності.
пюре з яйцем - фото крок 2
Доводимо до кипіння молоко в окремій каструлі.
пюре з яйцем - фото крок 3
У готову картоплю додаємо масло. Розмішуємо все або в блендері, або вручну.
пюре з яйцем - фото крок 4
Додаємо в миску з картоплею молоко і збите яйце. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Схожі рецепти