Рецепт Пюре з фруктів фото

Пюре з фруктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На сніданок , До року
Пюре
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Готувати пюре з фруктів завжди легко і приємно. Вам не потрібно задіяти складну техніку або мати особливі навички, тому приготувати пюре з фруктів в домашніх умовах простіше простого.

Опис приготування:

Розглянемо рецепт приготування пюре з фруктів на прикладі яблука, груші, сливи.

1. Моєму фрукти в холодній проточній воді.

2. Очищаємо грушу і яблуко від шкірки за допомогою ножа. Вершки розриваємо навпіл і видаляємо кісточки, щоб залишилася тільки м'якоть.

3. Нарізаємо яблуко і грушу на невеликі шматочки, серцевину відкладаємо в сторону. Сливу ріжемо на четвертинки. У каструлю наливаємо води і складуємо там все фрукти.

4. Доводимо каструлю до кипіння, а після на повільному вогні тримаємо фрукти протягом 15-20 хвилин.

5. Періодично помішувати фрукти.

6. По готовності зливаємо воду і подрібнюємо їх у блендері.

7. Отриману кашку змішуємо до однорідності і при бажанні додаємо цукру і (або) вершків (20-22%).

Поєднання фруктів може бути будь-яким, наприклад, банан-ківі-груша. Особливо популярні такі пюре в якості дитячого харчування, так як це найкращий спосіб нагодувати немовля фруктами, але і як десерт для дорослих теж зійде.


  • Яблуко - 2 штуки
  • Груша - 2 штуки
  • Зливи - 5 штук
  • Цукор - За смаком (по бажанню)
Розглянемо рецепт приготування пюре з фруктів на прикладі яблука, груші, сливи.

1. Моєму фрукти в холодній проточній воді.

2. Очищаємо грушу і яблуко від шкірки за допомогою ножа. Вершки розриваємо навпіл і видаляємо кісточки, щоб залишилася тільки м'якоть.

3. Нарізаємо яблуко і грушу на невеликі шматочки, серцевину відкладаємо в сторону. Сливу ріжемо на четвертинки. У каструлю наливаємо води і складуємо там все фрукти.

4. Доводимо каструлю до кипіння, а після на повільному вогні тримаємо фрукти протягом 15-20 хвилин.

5. Періодично помішувати фрукти.

6. По готовності зливаємо воду і подрібнюємо їх у блендері.

7. Отриману кашку змішуємо до однорідності і при бажанні додаємо цукру і (або) вершків (20-22%).

Поєднання фруктів може бути будь-яким, наприклад, банан-ківі-груша. Особливо популярні такі пюре в якості дитячого харчування, так як це найкращий спосіб нагодувати немовля фруктами, але і як десерт для дорослих теж зійде.

Схожі рецепти