Рецепт Пюре з цвітної капусти і кабачка фото

Пюре з цвітної капусти і кабачка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Капуста, Кабачок, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, Для дітей, Від 1 року, До року
Супи, Гарніри, Супи-пюре

Таке пюре з цвітної капусти і кабачка - це відмінний варіант прикорму для малят. Крім цього, пюре можна готувати і тим, хто стежить за правильним харчуванням або постить.

Смачний, корисний і пісний суп-пюре з цвітної капусти і кабачка. Під час варіння в бульйон не потрібно додавати нічого зайвого - лаврового листа і чорного перцю буде досить. Навіть дітки із задоволенням їдять такий суп-пюре на обід.

  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Кабачок - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
пюре з цвітної капусти і кабачка - фото крок 1
1. Пюре можна готувати у вигляді гарніру, а можна у вигляді супу. Малюки дуже люблять це блюдо і з задоволенням його їдять. В якості прикорму - це відмінний варіант. Крім цього, для розвантажувальних днів або в пост пюре з цвітної капусти і кабачка також ідеально підійде.
пюре з цвітної капусти і кабачка - фото крок 2
2. Розбираємо капусту на суцвіття і нарізаємо кабачок не дуже дрібно (одне кільце на дві частини). Тим часом ставимо каструлю з водою на вогонь і чекаємо закипання.
пюре з цвітної капусти і кабачка - фото крок 3
3. Відправляємо овочі в окріп, солимо і приправляємо за смаком (я рекомендую використовувати тільки лавровий лист і перець горошком). Варимо до готовності овочів (не більше 10 хвилин на слабкому вогні).
пюре з цвітної капусти і кабачка - фото крок 4
4. Відправляємо овочі в блендер і подрібнюємо. Якщо хочете, щоб вийшов суп-пюре, то додайте трохи бульйону.
пюре з цвітної капусти і кабачка - фото крок 5
5. Перед подачею притрусіть зеленню кропу або петрушки. Якщо готуєте для малюка, то можете додати більше бульйону, картоплину при варінні бульйону і морква.

Схожі рецепти