Пюре картопляне з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
До риби, м'яса або птахом - пюре картопляне з брокколі в домашніх умовах буде відмінним варіантом. При приготуванні пюре важливо дотримуватися основних правил і почерговість збивання.
Опис приготування:
Приготувати незвичайний гарнір дуже просто - пюре картопляне з брокколі в домашніх умовах. Всього сорок хвилин і на вашому столі приголомшливий гарнір, який підійде до м'ясних і рибних страв, а також до птаха. Пам'ятайте, що користуватися блендером можна в разі, якщо ви збиваєте картопля і брокколі одночасно. У всіх інших випадках користуйтеся ручними приладами або міксером.
- Картопля - 4 штуки
- Брокколі - 500 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 100 грам
1. Корисне блюдо, особливо для діток, яке дуже швидко готується. Кількість порцій розраховуйте самостійно. Даний рецепт призначений для двох чоловік.
2. Ставимо варитися картопля. Щоб було швидше, розрізаємо кожну картоплину на чотири частини.
3. Для 10 хвилин до готовності картоплі кидаємо в каструлю суцвіття, попередньо їх розібравши з качана.
4. Солимо картопля з капустою за смаком, а після готовності зливаємо бульйон і додаємо вершкове масло. Починаємо товкти. Це можна зробити вручну, а можна скористатися блендером.
5. Якщо користуєтеся сучасною технікою, то збивати можете все відразу, а якщо річний - то відразу збийте картопля, а потім капусту, після чого з'єднайте.
6. Подавайте пюре картопляне з брокколі в домашніх умовах як гарнір до птиці, м'яса і навіть риби.