Рецепт Путасу в клярі фото

Путасу в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одна з переваг путасу в клярі в тому, що блюдо це зовсім недороге. У путасу мало кісточок, її просто готувати, а страви виходять дуже смачними.

Опис приготування:

Поріжте рибу шматочками і трохи посоліть. Збийте яйце, додайте сіль, майонез, подрібнену цибулю і борошно, добре перемішайте. Обваляйте шматочки риби в клярі і обсмажити в киплячому маслі до готовності. Закуску з путасу в клярі можна подавати на стіл як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

  • Putassu - 700 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
путасу в клярі - фото крок 1
Поріжте рибу шматочками і посоліть.
путасу в клярі - фото крок 2
Збийте яйце, додайте до них майонез і дрібку солі.
путасу в клярі - фото крок 3
Туди ж киньте подрібнену цибулю.
путасу в клярі - фото крок 4
І помішуючи, додайте борошно. Кляр готовий.
путасу в клярі - фото крок 5
Умочуйте в ньому шматочки риби і обсмажуйте до золотистої скоринки в киплячій олії в сковороді. Смажити рибу в олії з двох сторін треба хвилин 7-8.
путасу в клярі - фото крок 6
Масла повинно бути достатньо, щоб покривати шматочки риби на дві третини. Готову рибку складайте на тарілку.

Схожі рецепти