Путасу в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Одна з переваг путасу в клярі в тому, що блюдо це зовсім недороге. У путасу мало кісточок, її просто готувати, а страви виходять дуже смачними.
Опис приготування:
Поріжте рибу шматочками і трохи посоліть. Збийте яйце, додайте сіль, майонез, подрібнену цибулю і борошно, добре перемішайте. Обваляйте шматочки риби в клярі і обсмажити в киплячому маслі до готовності. Закуску з путасу в клярі можна подавати на стіл як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!
- Putassu - 700 грам
- Майонез - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Поріжте рибу шматочками і посоліть.
Збийте яйце, додайте до них майонез і дрібку солі.
Туди ж киньте подрібнену цибулю.
І помішуючи, додайте борошно. Кляр готовий.
Умочуйте в ньому шматочки риби і обсмажуйте до золотистої скоринки в киплячій олії в сковороді. Смажити рибу в олії з двох сторін треба хвилин 7-8.
Масла повинно бути достатньо, щоб покривати шматочки риби на дві третини. Готову рибку складайте на тарілку.