Пудла
(покроковий рецепт з фото)
Пудла - це індійська коржик з нутовой борошна з овочевим включенням. В якості овочевої добавки можна використовувати будь-які овочі швидкого приготування. І обов'язковий компонент коржів - спеції!
Ці коржі запам'ятаються великою кількістю спецій, незвичайним смаком і ароматом. Для овочевої начинки я вибрала зелений горошок і перець болгарський. Але можуть бути і пророщені злакові або бобові, шматочки помідорів, кабачків, будь-які овочі, які швидко готуються. Дивіться, як приготувати індійські коржики "пудла"!
- Борошно нутовая - 200 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сухий імбир - 1 щіпка
- Сухий часник - 1 щіпка
- Перець чилі мелений - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Кумин мелений - 1 щіпка
- Коріандр мелений - 1-2 Щепоток
- Куркума - 1-2 Щепоток
- Сіль - За смаком
- Овочі - 200 грам (у мене горошок і перець болгарський)
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте овочі та спеції згідно продуктовому списку. Приступимо!
Візьміть глибоку посудину. З'єднайте обидва види борошна, розпушувач і спеції.
Додайте воду, віночком замішайте тісто, воно дуже схоже на тісто для оладок по консистенції.
Тісто має бути без грудочок, однорідне, в міру густе.
Додайте горошок, порізаний болгарський перець. Перемішайте тісто.
Розігрійте рослинне масло. Викладайте тісто з овочами столовою ложкою на сковороду і смажте на середньому вогні по парі хвилин з кожного боку.
Коржі готові. При подачі такі коржі зазвичай збризкують соком лайма. Приємного!