Рецепт Пудла фото

Пудла
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно , Овочі , Часник , Імбир
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пудла - це індійська коржик з нутовой борошна з овочевим включенням. В якості овочевої добавки можна використовувати будь-які овочі швидкого приготування. І обов'язковий компонент коржів - спеції!

Опис приготування:

Ці коржі запам'ятаються великою кількістю спецій, незвичайним смаком і ароматом. Для овочевої начинки я вибрала зелений горошок і перець болгарський. Але можуть бути і пророщені злакові або бобові, шматочки помідорів, кабачків, будь-які овочі, які швидко готуються. Дивіться, як приготувати індійські коржики"Пудла" !

  • Борошно нутовая - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сухий імбир - 1 щіпка
  • Сухий часник - 1 щіпка
  • Перець чилі мелений - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Кумин мелений - 1 щіпка
  • Коріандр мелений - 1-2 Щепоток
  • Куркума - 1-2 Щепоток
  • Сіль - За смаком
  • Овочі - 200 грам (у мене горошок і перець болгарський)
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
пудла - фото крок 1
Підготуйте овочі та спеції згідно продуктовому списку. Приступимо!
пудла - фото крок 2
Візьміть глибоку посудину. З'єднайте обидва види борошна, розпушувач і спеції.
пудла - фото крок 3
Додайте воду, віночком замішайте тісто, воно дуже схоже на тісто для оладок по консистенції.
пудла - фото крок 4
Тісто має бути без грудочок, однорідне, в міру густе.
пудла - фото крок 5
Додайте горошок, порізаний болгарський перець. Перемішайте тісто.
пудла - фото крок 6
Розігрійте рослинне масло. Викладайте тісто з овочами столовою ложкою на сковороду і смажте на середньому вогні по парі хвилин з кожного боку.
пудла - фото крок 7
Коржі готові. При подачі такі коржі зазвичай збризкують соком лайма. Приємного!

Схожі рецепти