Рецепт Пшоняна каша з тушонкою фото

Пшоняна каша з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Крупи , Молоко , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Дуже просте, недороге і ситне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Перед вами класний варіант, як приготувати пшоняну кашу з тушонкою. Хочете спробувати? запам'ятовуйте, все дуже просто!

Опис приготування:

Каша виходить дуже ніжна, насичена, а з м'ясом - справжнє смакота. Варити, до речі, її можна не тільки на плиті, але і в мультиварці, наприклад. Прекрасна ідея для ситного і смачного обіду або вечері без особливого клопоту. Замочити пшоно найкраще з вечора, щоб воно як слід настоялося.

  • Пшоно - 2 склянки
  • Вода - 5 склянок(+ по необхідності)
  • Консервований - 1 штука (баночка)
  • Сіль, олія - За смаком
  • Молоко - 1 літр
пшоняна каша з тушонкою - фото крок 1
1. Пшоно для початку потрібно промити під проточною водою кілька разів, поки вода не стане прозорою. Після залийте його молоком і залиште годин на 8-10.
пшоняна каша з тушонкою - фото крок 2
2. Налийте воду в каструлю, доведіть до кипіння і підсолити за смаком.
пшоняна каша з тушонкою - фото крок 3
3. Викладіть в каструлю пшоно. Як тільки закипить, приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися.
пшоняна каша з тушонкою - фото крок 4
4. В процесі, можливо, доведеться додати ще води. Доведіть крупу до напівготовності і викладіть в каструлю тушонку.
пшоняна каша з тушонкою - фото крок 5
5. В кінці можна додати в кашу ще трохи вершкового масла. Перед подачею залиште під кришкою ще хвилин на 15-20, щоб каша настоялась. Смачного!

Схожі рецепти