Пряниковий торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть пряники? І ви, що є надзвичайно простий і смачний торт з пряників без випічки? Такий десерт можна пробувати вже через 1.5-2 години після приготування.
Прості, здавалося б, пряники вже самі по собі можуть стати відмінним перекусом або десертом. Однак якщо хочеться здивувати близьких чимось смачненьким, то пропоную вашій увазі торт з пряників без випічки. Цей рецепт настільки простий, що з ним легко впорається навіть початківець кулінар.
- Пряники - 500 грам
- Банан - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Ківі - 2 штуки
- Крем - 500 грам(2 столові ложки для глазурі.)
- Вершкове масло - 150 грам(100 грам - крем, 50 грам - глазур. )
- Цукор - 200 грам(3 столовий ложки залишити для глазурі.)
- Какао - 3 Ст. Ложки
1. Рецепт приготування торта з пряників без випічки простий, але при цьому результат здатний перевершити всі очікування. Фруктова начинка може бути абсолютно будь-яка. Такий десерт можна готувати з того, що є в холодильнику.
2. Пряники для торта краще використовувати без начинки. Гострим ножем нарізати пряники тонкими шматочками.
3. Вершкове масло попередньо дістати їх холодильника. Злегка розм'якшене масло змішати з цукром.
4. Додати до маслу з цукром сметану і ретельно перемішати до розчинення цукру.
5. Шматочки пряників вмочити в готовий крем і викласти в форму. Зверху рясно змастити кремом.
6. Банани очистити і нарізати кружечками. Викласти їх зверху шару пряників.
7. Знову чергу пряників. Викласти їх одним шаром на банани, попередньо вмочивши в крем.
8. Апельсини очистити і нарізати тонкими кружечками. Викласти зверху пряників.
9. Зверху викласти залишилися пряники і рясно змастити кремом. Торт з пряників без випічки в домашніх умовах вже готовий. Однак, щоб надати йому більш святкового вигляду, можна приготувати шоколадну глазур. Для цього необхідно з'єднати какао, цукор, вершкове масло і сметану. Поставити суміш на вогонь і довести до кипіння. Тут же зняти з вогню, трохи остудити і промазати верхній шар торта. Тепер торт можна прибрати в холодильник мінімум на 1.5 годину. Перед подачею можна прикрасити торт фруктами або горіхами.