Пряники пісні (монастирські)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дотримуєтеся пост, але жити не можете без солодощів, цей рецепт створений спеціально для вас. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряники пісні (монастирські). Буде смачно і легко.
Унікальність цього рецепта полягає в його простоті. Він ідеально підійде для людей, які дотримуються посту. Також пісна пряник є відмінним варіантом сніданку, ідеально подойдходіт до чаю і кави. Пісна пряник швидко темніє, так що рекомендуємо зберігати її, накриваючи кришкою.
- Цукор - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Горіхи волоські, сухофрукти - по 0, 5 Стакана
- Яблучний сік - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, ванілін, обкладинка - За смаком
1
Для того, щоб приготувати пісну пряники, необхідно перемолоти горіхи і сухофрукти в блендері.
2
Далі займемося приготуванням тіста. Для цього змішуємо цукор, олія, горіхи і сухофрукти, яблучний сік (можна замінити заваркою), ванілін, корицю, соду і сіль. Ретельно все перемішуємо і поступово висипаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто.
3
Форму для випікання ретельно промазуємо рослинним маслом. Виливаємо в неї готове тісто.
Духовку розігріваємо до 180-200 градусів і випікаємо пиріг протягом 50-60 хвилин. Розрізаємо готову пряники і подаємо до столу. Приємного чаювання!
Духовку розігріваємо до 180-200 градусів і випікаємо пиріг протягом 50-60 хвилин. Розрізаємо готову пряники і подаємо до столу. Приємного чаювання!