Простий рецепт індички
(покроковий рецепт з фото)
З філе індички можна приготувати багато смачних страв. Зустрітися з одним з них: грудка індички, тушкована в соку цитрусових з медом. Дивіться простий рецепт індички пробуйте його.
Навіть якщо філе індички буде за рецептом гаситися, його слід попередньо обсмажити, хрусткої скоринки не залишиться, але смак буде приємніше, ніж без обсмажування. Біле м'ясо індички готується на сковороді всього 20-25 хвилин. Так що ви впораєтеся зі стравою за півгодини.
- Філе індички - 3 скибочки
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1/2 штуки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Скибочки грудки індички наріжте на шматочки, обваляйте в борошні, складіть в друшляк і струсіть надлишки борошна.
У сковороді нагрійте оливкову олію, додайте шматочки індички і обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.
Влийте сік лимона і апельсина, додайте мед, перемішайте.
Готуйте страву при слабкому кипінні ще кілька хвилин, доти, поки соус не стане схожий по консистенції на густу сметану. Блюдо готово. Смачного!