Простий печінковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Використовую в цьому салаті курячу печінку - вона готується швидше і володіє дуже ніжним смаком. Гостроту і свіжість страві надають часник і яблуко. В цілому виходить швидке та чудове блюдо.
Салат відповідає своїй назві - він дуже простий у приготуванні. Відваріть і поріжте печінку, яйця і моркву. Потріть очищені яблука. Змішайте всі компоненти, додайте сіль і перець за смаком, заправте майонезом, сметаною і пропущеним через прес часник. Перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!
- Печінка куряча - 500 грам
- Морква - 3 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Крем - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Відваріть і поріжте кубиками печінку.
Додайте до печінки відварені і порізані моркву і яйця.
Яблука очистіть і потріть на крупній тертці. Додайте в салат.
Додати сіль, поперчіть за смаком, заправте майонезом, сметаною і пропущеним через прес часник. Перемішайте і подавайте на стіл.