Простий картопляний суп
(покроковий рецепт з фото)
Прості страви готуються з доступних інгредієнтів, без особливих надлишків і екзотики. Сьогодні у нас такий рецепт приготування картопляного супу, який можна приготувати, коли в холодильнику порожньо.
Суп можете зварити на овочевому, м'ясному бульйоні або воді. Суп смачний, хоча і складається всього лише з декількох інгредієнтів. Його можна прикрасити свіжою зеленню або обійтися без неї. Основний інгредієнт - це картопля, крім цього я використовую сухі спеції. На приготування супу ви потріть не більше півгодини або навіть менше.
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Вода - 3, 5 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
1
Очистіть картоплю і наріжте невеликими кубиками. Цибулину наріжте дрібними кубиками.
2
У каструлю влийте воду і поставте на вогонь, додайте овочі і сіль, варіть до м'якості картоплі, цибуля за цей час майже розчиниться.
3
Вийміть картоплю, щоб він не перетравився. В іншій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте борошно і енергійно перемішайте віночком.
4
Перелийте бульйон в каструлю з борошном, поставте на вогонь і варіть до закипання, перемішайте.
5
Після закипання додайте картоплю, за смаком посоліть і додайте сухі спеції. Подавайте суп відразу після приготування.
6
Смачного!