Просте тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь не печуть вдома, так як бояться тесту:) Пропоную вам назавжди забути про цю проблему і навчитися робити його просто, швидко і завжди ідеально. Запам'ятовуйте рецепт і обов'язково повторіть.
Перед вами універсальний рецепт, який підійде і для солодкої, і для несолодкої начинки. Тісто можна до 5 днів зберігати в холодильнику і до 2 місяців в морозилці. Чудова ідея, як приготувати просте тісто для пирога в кухонному комбайні, яка прийде не раз вам на виручку. Раджу запам'ятати!
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 225 грам
- Вода або кефір - 115 мілілітрів
1. У чашу кухонного комбайна відправте просіяне борошно, сіль, цукор і нарізане кубиками холодне масло.
2. Подрібніть все в однорідну крихту.
3. Потроху вливайте рідину - холодну воду або кефір, наприклад. Можна воду навпіл з кефіром.
4. Заважайте тісто до м'якої текстури.
5. Розділити тісто на дві частини. Приберіть в пакет або плівку і відправте в холодильник на годинку. За цей час можна придумати начинку:)