Проста випічка з кислого молока
(покроковий рецепт з фото)
У вас скисло молоко, але не хочеться його викидати? Не хвилюйтесь! Завжди можна приготувати смачний і простий пиріг на кислому молоці! Заглядайте і записуйте рецепт приготування на замітку!
Цей рецепт мені давно підказала мама, він дуже простий, зате результат завжди чудовий. Пиріг на тесті з кислого молока можна готувати з чим завгодно: ягодами, фруктами, яблуками або горішками. Я пару раз і сухофрукти додавала. Щоб приготувати просту випічку з кислого молока, знадобиться стакан кислого молока, борошно і яйця.
- Цукор - 1 Склянка
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Ванільний цукор - 50 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Фрукти або ягоди - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 2 чайних ложки
1
У чашу вбийте яйця і додайте цукор. Гарненько збийте (можна виделкою або міксером).
2
Додайте до яєць соду, кисле молоко, ванільний цукор і борошно.
Гарненько перемішайте, щоб в масі не було грудочок.
Гарненько перемішайте, щоб в масі не було грудочок.
3
Увімкніть духовку і розігрійте її до 180-200 градусів.
Змастіть форму для випічки вершковим маслом, викладіть на дно фрукти або ягоди і залийте все тестом.
Тісто по густоті нагадує густу сметану.
Змастіть форму для випічки вершковим маслом, викладіть на дно фрукти або ягоди і залийте все тестом.
Тісто по густоті нагадує густу сметану.
4
Надішліть пиріг пекти на півгодини.
Готової простий випічці з кислого молока дайте охолонути, посипте цукровою пудрою і можете подавати до чаю або какао.
Смачного!
Готової простий випічці з кислого молока дайте охолонути, посипте цукровою пудрою і можете подавати до чаю або какао.
Смачного!