Рецепт Пророщена гречка фото

Пророщена гречка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Крупи , Гречка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Рецепти сироїдіння , Рецепти без шкоди
На обід , Легка вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Гречка - найкорисніша з усіх круп. Але й, яку ми звикли вживати, коричнева, підсмажена. А сира, зелена. Давайте розглянемо, як правильно її проростити, щоб отримати користь.

Опис приготування:

Розповім, як прорости гречку. Недостатньо просто залити її водою і чекати результату. Всього процес займе 1-2 дня в залежності від того, якого розміру паростки вам потрібні. Чим довше, тим краще. З пророщеної гречкою існує багато рецептів. З неї готують салати, смачні сніданки та корисні страви.

  • Гречка зелена несмажена - 100 грам
1
Промийте крупу і позбудьтеся від сміття.
2
Викладіть гречку в тарілку і залийте водою таким чином, щоб вода була зверху на 1 см.
3
Зверху прикрийте марлею і поставте на 6 годин.
4
За цей час на гречці утворюється слиз. Її потрібно змити. Після цього знову залиште гречку з водою проростати на 6-10 годин. Після чого знову промийте.
5
Через 24 години з'являться паростки завдовжки 3-4 мм, і гречка буде готова до вживання.
6
А ще через день паростки стануть довшими і ще корисніше.

Схожі рецепти