Рецепт Прісне тісто для піци фото

Прісне тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Піца

Піца не може вийти смачною, якщо тісто погане. Рецептів приготування тіста для піци дуже багато. Тим, хто вважає за краще бездріжджове тісто, раджу спробувати цей рецепт прісного тіста.

Один з класичних видів тесту для піци - бездріжджове. Щоб у вас вийшло смачне блюдо, я поділюся рецептом, як приготувати прісне тісто для піци. Підбирайте начинки за своїм смаком, випікайте піцу і насолоджуйтеся!

  • Борошно - 2 1/4 склянки
  • Пекарський порошок - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1/4 склянки (масло має бути кімнатної температури)
1
Розігрійте вашу духовку до 230 градусів. Підготуйте лист з фольгою.
2
У великій мисці змішайте всі інгредієнти, повільно розминайте суміш, поки не утвориться одна кулька з тіста. Ви можете змішувати інгредієнти без міксера, вручну.
3
Посипте руки і качалку борошном, приберіть кульку тесту з чаші, посипте його борошном. Це потрібно, щоб сформувати з нього твердий куля. Тісто може бути злегка липким, якщо ви використовували міксер.
4
Отже, зліпив тісто в щільну кульку, покладіть його на підготовлений лист. Використовуючи качалку, покриту борошном, розкачайте тісто до бажаної товщини. Особисто я роблю пласт товщиною не більше 5 міліметрів.

Схожі рецепти