Рецепт ПП-пельмені з кабачком фото

ПП-пельмені з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Цукіні
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Пельмені
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніколи не пробували пельмені з цільнозерновий борошна з такою начинкою? Але ж вони несподівано смачні! Так давайте ж почнемо харчуватися правильно і приготуємо незвичайні, з оригінальним смаком пельмені.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили харчуватися правильно, це не означає, що потрібно відязикатися від борошняних страв. Борошно - теж корисний продукт, а особливо цільнозерновий. З такого борошна можна готувати і пироги, і вареники, і багато інших страв. Сьогодні я розповім вам, як приготувати ПП-пельмені з кабачком або цукіні. Смак страви вразить вас, повірте!

  • Борошно цільнозернове - 1, 5 склянки
  • Вода - 1/2 - 2/3 склянки
  • Кабачок або цукіні - 1 штука (маленький)
  • Перець болгарський - 1-2 скибочок
  • Знежирений сир - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5-1 чайних ложки (за смаком)
пП-пельмені з кабачком - фото крок 1
У миску насипаємо цельнозерновую пшеничне борошно, додамо щіпку солі і оливкове масло, розмішуємо і додаємо воду. Кількість води регулюйте самі, адже борошно у всіх різна.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 2
Замішуємо м'яке тісто, який мав би липнути до рук. Замотуємо тісто в харчову плівку і залишимо хвилин на 30.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 3
Маленький кабачок або цукіні нарізаємо дрібними кубиками.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 4
І відправимо на сковороду, злегка змащену маслом. Додамо нарізаний болгарський перець і злегка посолити. Обсмажуємо хвилин 15, намагаючись максимально випарувати рідину. Овочі повинні залишитися трохи хрусткими.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 5
Додамо до остиглим овочам подрібнений часник і знежирений сир. Солимо і перчимо до смаку.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 6
Ось така вийде начинка для пельменів.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 7
Розкачуємо тісто в дуже тонкий пласт і склянкою вирізаємо кружечки.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 8
Розкладаємо начинку на кожен кружечок тіста і ліпимо пельмені, ретельно защипуючи краю.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 9
Ось які гарні пельмені У мене вийшло 40 штук.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 10
Варимо пельмені в киплячій, злегка підсоленій воді. Я варила 5 хвилин з моменту закипання. Час варіння залежить від товщини тесту.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 11
І ось пельмені готові.
пП-пельмені з кабачком - фото крок 12
Такі вони в розрізі, сир в начинці розплавився. Дуже смачно і незвично!

Схожі рецепти