Повітряне лимонне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Що ви скажете про додаванні до солодкої випічки невеликий кислинки? Я завжди за таке, коли це доречно. А в цьому рецепті без такого просто ніяк. І ще ми додамо трохи спецій. Буде неповторно!
Вивчіть, як приготувати повітряне лимонне печиво, це не займе у вас багато часу. Вироби будуть готові вже через 25 хвилин. Текстура буде незвичайною, ніби скоринка потріскалася, а всередині будуть бульбашки, які таять у роті. Мої діти з'їли це печиво за один присід, так що рецепт може стати популярним у вашій родині.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Цукрова пудра - 60 грам
- Лимон - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Кардамон мелений - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
1. У глибокій мисці перемішайте борошно з розпушувачем, кардамоном і сіллю. Також дрібно натріть цедру з обох лимонів.
2. В іншому посуді збийте до єдиної консистенції цукор з маслом.
3. Потім додайте ваніль і яйця, продовжуючи збивати масу.
4. Далі до масляною масою всипте борошняну. Замішайте тісто.
5. Потім з тіста зробіть кругле печиво. Обваляйте його в цукровій пудрі.
6. Випікайте печиво 13 хвилин в духовці при 180 градусах. Все просто і швидко! Приємного чаювання!