Помилкові курячі ніжки
(покроковий рецепт з фото)
Чудова гаряча закуска для будь-якого столу-як для святкового, так і на кожен день.Орігінально, красиво і дуже смачно! !!
Кількість порцій: 10-14
- Кефір - 1 Склянка
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Соломка солена - 15 штук (соломку необходимо иметь про запас, оскільки в процесі роботи ламаються і потрібно їх заменітять, тому 1 вгору.)
- Мука - 250 грам
- rast.maslo - 1 літр (теж з запасом, але стільки не піде.)
- Сіль - За смаком
З кефіру, соди, солі і борошна замісити м'яке тісто, не прилипає до рукам.Курінное м'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, вимісити і вибити, скотився в кулю і кидаючи про стол.Нужно отримати круту і пластичну массу.Тесто розгортаємо в пласт в 1 мм. І нарізаємо смужками в 3 см.
Скачати з шматочка фаршу ковбаску і на всю довжину вставити соломку.Обмять, що б фарш закріпився на соломке.Затем, смужку тесту спірально обкружіть навколо фаршу, починаючи з середини соломки-виходять помилкові курячі ніжки.
Таким чином виліпити все лапки, в сковороду налити олії, щоб ніжки занурювалися на половину, приблизно 1-1.5 см.Обжаріть їх з усіх боків на повільному вогні.
Ця закуска одинакого хороша, як в гарячому вигляді, так і в холодном.Мне більше сподобалося в горячем.Ну, а як подати на стіл, думаю, кожен вирішить сам.