Помадка на паски
(покроковий рецепт з фото)
Для прикрашання великодніх пасок широко застосовується великодня глазур за її простоту і легкість в приготуванні. А ось помадка - це більш складний варіант, вона зажадає вашого часу і уваги.
Хочу розповісти, як приготувати помадку на паски. В принципі, складнощів немає, просто потрібно приділити трохи більше часу, ніж для глазурі. Різниця в тому, що помадка не липне і не розтікається з поверхні паски. Це базовий рецепт, в результаті якого ви отримаєте білу помадку. У неї можна додати різні барвники для отримання більш цікавого ефекту.
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукрова пудра - 225 грам
- Молоко - 2 чайних ложки
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
1
Збийте масло в міксері допомоги.
2
Поступово, Не виключаю міксер, додавайте цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію.
3
Збивайте до отримання однорідної консистенції.
4
Нанесіть на паски.