Полуничний торт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всього за годину з невеликим за допомогою мультиварки можна створити відмінний десерт на святковий стіл. При цьому можна використовувати як свіжу, так і заморожену полуницю.
Простий, смачний і швидкий тортик в мультиварці. Збийте яйця з цукром, потім по черзі додайте сметану, розтоплене вершкове масло, рослинна олія, ваніль, розпушувач і борошно. Збивайте тісто до однорідної маси, потім вилийте його в мультиварку. Зверху викладіть полуницю з цукровою пудрою. Закрийте кришку і готуйте в режимі випічки протягом 70 хвилин. Готовий торт вийміть з мультиварки, посипте цукровою пудрою, також можна прикрасити кремом, і стільчик для годування. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 300 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Полуниця - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Збийте яйця з цукром до гутою піни, додайте сметану і ще раз збийте.
Додайте розтоплене вершкове масло, рослинна олія, ваніль, розпушувач і борошно. Збийте тісто на малій швидкості.
Покладіть на дно мультиварки дві смужки пергаменту хрест навхрест, зверху вилийте тісто.
Обваляйте ягоди полуниці в цукровій пудрі і викладіть поверх тесту. Закрийте кришку і готуйте в режимі випічки протягом 70 хвилин. Готовий торт вийміть з мультиварки, посипте цукровою пудрою, також можна прикрасити кремом, і стільчик для годування.