Рецепт Полуничний торт в мультиварці фото

Полуничний торт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Страви без випічки
Для дітей , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Всього за годину з невеликим за допомогою мультиварки можна створити відмінний десерт на святковий стіл. При цьому можна використовувати як свіжу, так і заморожену полуницю.

Опис приготування:

Простий, смачний і швидкий тортик в мультиварці. Збийте яйця з цукром, потім по черзі додайте сметану, розтоплене вершкове масло, рослинна олія, ваніль, розпушувач і борошно. Збивайте тісто до однорідної маси, потім вилийте його в мультиварку. Зверху викладіть полуницю з цукровою пудрою. Закрийте кришку і готуйте в режимі випічки протягом 70 хвилин. Готовий торт вийміть з мультиварки, посипте цукровою пудрою, також можна прикрасити кремом, і стільчик для годування. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Полуниця - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
полуничний торт в мультиварці - фото крок 1
Збийте яйця з цукром до гутою піни, додайте сметану і ще раз збийте.
полуничний торт в мультиварці - фото крок 2
Додайте розтоплене вершкове масло, рослинна олія, ваніль, розпушувач і борошно. Збийте тісто на малій швидкості.
полуничний торт в мультиварці - фото крок 3
Покладіть на дно мультиварки дві смужки пергаменту хрест навхрест, зверху вилийте тісто.
полуничний торт в мультиварці - фото крок 4
Обваляйте ягоди полуниці в цукровій пудрі і викладіть поверх тесту. Закрийте кришку і готуйте в режимі випічки протягом 70 хвилин. Готовий торт вийміть з мультиварки, посипте цукровою пудрою, також можна прикрасити кремом, і стільчик для годування.

Схожі рецепти