Рецепт Полуничний курд фото

Полуничний курд
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, Десерт
Десерти

Химерне слово позначає фруктовий крем, приготований з яєць і м'якоті фруктів, соку. Курд як правило готують без кісточок. Тому доведеться трохи попрацювати. Подають його в десертах.

Спочатку треба перебрати і вимити полуницю, потім збити її блендером в пюре. Яйця збиваємо вінчиком окремо. Потім все змішуємо в каструлі і варимо, помішуючи, на невеликому вогні.

  • Полуниця - 700 грам
  • Лимонний сік - 100 мілілітрів(1 лимон)
  • Цукор - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки
полуничний курд - фото крок 1
Полуницю перебрати і вимити. Видалити хвостики.
полуничний курд - фото крок 2
Перебити полуницю блендером. Перетріть через сито, видаливши кісточки.
полуничний курд - фото крок 3
Збийте яйця до однорідності.
полуничний курд - фото крок 4
З'єднайте цукор, полуничне пюре без кісточок і яйця. Перемішайте. Маса втратить в кольорі. Полунична маса буде світліша. На превеликий жаль в покупної курд додають барвники, щоб він був більш привабливий на вигляд. Справжній домашній курд блідий, але натуральний.
полуничний курд - фото крок 5
Поставте все на невеликий вогонь і, швидко орудуючи віночком (не минуть без упину), доведіть масу до кипіння. При перших бульбашках зніміть з вогню. Курдський zagustyeyet, але ложка в ньому стояти, звичайно, не буде.
полуничний курд - фото крок 6
Подайте курд до столу. За консистенцією він схожий на варення. Такий курд прийнято подавати до сирників, млинців, поливати їм морозиво, oladushki. Курд можна їсти як десерт.

Схожі рецепти