Плов татарський
(покроковий рецепт з фото)
Той плов, який ми звикли бачити з столових і кафетеріях ніколи не зможе зрівнятися з цим татарським пловом. Та що вже тут говорити, навіть вдома таку смакоту важко приготувати!
Цей рецепт приготування плову татарського найкраще, звичайно ж, використовувати на відкритому повітрі, там і настрій відразу піднімається, і смак зовсім інший, але і в домашніх умовах ви без зусиль зможете його приготувати, технологія в принципі та ж сама. Головне тут - це вибрати гарне м'ясо, рис і підібрати до цього правильні приправи, які краще купувати вагові на ринку, там вам, до речі, і підберуть відповідний набір спецій для плову. В іншому тут немає абсолютно нічого складного, але смак і аромат у такого плову, якщо звичайно правильно його приготувати, просто приголомшливий, він не зрівняється ні з яким іншим. Так що вперед за бараниною та спеціями, а я розповім вам, як зробити плов татарський.
- Рис девзіра - 1 кілограм
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Часник - 3 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (набір «для плову», окремо зіра, куркума мелена і кизил)