Пісочне тісто зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже важливо правильно приготувати тісто, яке стане основою для будь-якої випічки. Пісочне тісто не особливо примхлива і не потребує тривалого приготування, тому даний рецепт заощадить вам час.
Опис приготування:
Відмінний рецепт тесту, їх якого вийде смачне печиво, tartalettes, основа для десертів або для іншої страви, яке ви захочете спекти.
Тісто буде ніжне, легке і дуже приємною текстури. Далі читайте покроковий рецепт як приготувати пісочне тісто зі сметаною і приступайте до приготування. Дам один невеликий рада: для цього рецепта відмінно підійде домашня сметана, вона буде більш жирної, нежели та, яку ви зможете купити в магазині.
- Вершкове масло - 75 грам
- Цукор - 100 мілілітрів
- Борошно - 300 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки (найбільшою жирності)
- Сода - 1/5 чайних ложки
1
Починаємо з того, що вершкове масло необхідно до однорідності розтерти з цукром, а далі почати збивати міксером, ввести яйце і звичайно ж сметану.
2
Борошно (бажано вищого сорту) необхідно змішати з содою і додати поступово до решти інгредієнтів.
3
Формуємо однорідну масу, вимішуємо тісто спочатку ложкою, потім руками. Замішувати потрібно дуже швидко. Для того, щоб жир не встиг розтанути.
4
Перед тим як щось випікати, потрібно покласти готове тісто на півгодини в холодильник. Testo майже!