Пісний вівсяний кисіль
(покроковий рецепт з фото)
Приводів для приготування пісного вівсяного киселю може бути кілька: дотримання постів, дієти, при якихось проблемах зі здоров'ям і бажання мати тонку талію. Готувати його просто!
Якщо ви дотримуєтеся пост або вам потрібно дієтичне харчування, то приготувати пісний вівсяний кисіль дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я!
- Вівсяна мука - 1 Склянка
- Вода - 1, 5 L
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (або за смаком)
Підготуйте інгредієнти.
Всипте борошно в воду, добре розмішайте і дайте настоятися від 6 до 12 годин.
Процідіть настій борошна в каструлю.
Нагрійте на середньому вогні до кипіння і загустіння, сіль за смаком, додайте цукор. Якщо є грудочки, можна ще раз процідити готовий кисіль.
Подавати пісний вівсяний кисіль можна зі свіжими ягодами, фруктами, медом або варенням. Смачний і корисний сніданок готовий, угощайтесь!