Пісний томатний суп
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам шикарний рецепт пісного томатного супу. Це неймовірно смачно, запашний, ситно і поживно! Подавати суп можна з хлібом і нарізаною ароматної зеленню. Виходить дуже смачно!
У суп пропоную додати улюблені овочі, я використовую овочевий мікс. Томат можна замінити томатною пастою. Також в суп додамо спеції, смак вийде просто дивовижний. Обов'язково візьміть рецепт на замітку, впевнена, вам сподобається результат!
- Картопля - 200 грам
- Цибуля - 70 грам
- Овочі - 150 грам (заморожені)
- Манна крупа - 50 грам
- Вода - 2 L
- Томат - 300 мілілітрів
- Спеції - 1 Ст. Ложка (для супу харчо)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля очистіть і наріжте великими кубиками.
У каструлю перекладіть картопля, додайте булгур. Влийте слідом воду, варите 20 хвилин.
Цибулю очистіть, spolosnite, наріжте кубиками.
У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі та цибулю, смажте кілька хвилин.
Влийте в сковороду томат, тушкуйте овочі 7-10 хвилин.
Перекладіть заправку в каструлю з супом, додайте спеції, сіль і перець. Проваріть суп 7-10 хвилин, подавайте до столу.
Смачного!