Рецепт Пісний суп з брокколі фото

Пісний суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Брокколі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Легкий, але вельми ситний пісний суп з брокколі готується дуже швидко. Відмінний варіант для тих, хто поститься і дотримуються суворої овочевої дієти.

Опис приготування:

Легкий овочевий суп користується великою популярністю. Особливо в пошані він у тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою Як приготувати пісний суп з брокколі - да простіше простого! Мій рецепт приготування супу з фото допоможе вам розібратися у всіх премудростях, хоча по суті готується цей суп дуже просто. Розбереться навіть новачок. Сподіваюся, що такий супчик буде оцінений вами по достоїнству. Хай щастить!

  • Брокколі - 300 грам
  • Морква - 1 штука (середнього розміру)
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Зелень кропу і петрушки - 30 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Вода - 2 - 2, 5 L
пісний суп з брокколі - фото крок 1
Чистим овощи - картопля, цибулю і моркву. Нарізаємо картоплю кубиками, заливаємо водою і ставимо варити.
пісний суп з брокколі - фото крок 2
Нарізаємо цибулю та моркву так, як вам подобається.
пісний суп з брокколі - фото крок 3
Злегка обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі.
пісний суп з брокколі - фото крок 4
Брокколі моєму, поділяємо на невеликі суцвіття і відправляємо варитися до картоплі.
пісний суп з брокколі - фото крок 5
Дрібно нарізаємо стебло селери.
пісний суп з брокколі - фото крок 6
Готуємо зелений горошок. Якщо немає свіжого, можна взяти заморожений або консервований.
пісний суп з брокколі - фото крок 7
Всі підготовлені інгредієнти - морква з цибулею, горошок і селеру - відправляємо в каструлю з картоплею і брокколі. Солимо і перчимо до смаку. Варимо 5 хвилин.
пісний суп з брокколі - фото крок 8
Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Можна додати в каструлю в кінці варіння, а можна в кожну тарілку перед подачею на стіл.

Схожі рецепти