Пісний суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але вельми ситний пісний суп з брокколі готується дуже швидко. Відмінний варіант для тих, хто поститься і дотримуються суворої овочевої дієти.
Легкий овочевий суп користується великою популярністю. Особливо в пошані він у тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою Як приготувати пісний суп з брокколі - да простіше простого! Мій рецепт приготування супу з фото допоможе вам розібратися у всіх премудростях, хоча по суті готується цей суп дуже просто. Розбереться навіть новачок. Сподіваюся, що такий супчик буде оцінений вами по достоїнству. Хай щастить!
- Брокколі - 300 грам
- Морква - 1 штука (середнього розміру)
- Цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Зелень кропу і петрушки - 30 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Вода - 2 - 2, 5 L
Чистим овощи - картопля, цибулю і моркву. Нарізаємо картоплю кубиками, заливаємо водою і ставимо варити.
Нарізаємо цибулю та моркву так, як вам подобається.
Злегка обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі.
Брокколі моєму, поділяємо на невеликі суцвіття і відправляємо варитися до картоплі.
Дрібно нарізаємо стебло селери.
Готуємо зелений горошок. Якщо немає свіжого, можна взяти заморожений або консервований.
Всі підготовлені інгредієнти - морква з цибулею, горошок і селеру - відправляємо в каструлю з картоплею і брокколі. Солимо і перчимо до смаку. Варимо 5 хвилин.
Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Можна додати в каструлю в кінці варіння, а можна в кожну тарілку перед подачею на стіл.