Пісні котлети з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Скористайтеся цим рецептом і приготуйте такі пісні котлети з квасолі, які ніхто не відрізнить від м'ясних. Дуже смачні і ситні.
Під час Великого посту рецепт пісних котлет з квасолі - один з найпопулярніших в нашій родині. Котлети виходять дуже смачні і поживні, а за смаком вони мало чим відрізняються від м'ясних. Усе - завдяки деяких хитрощів в рецепті.
Отже, як приготувати пісні котлети з квасолі:
1. Готову (відварну або консервовану) квасоля відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
2. Дрібно рубаємо зелень.
3. За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнюємо квасоля, горіхи і зелень до однорідності. Повинна вийти маса, за консистенцією нагадує пюре.
4. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і додати в пюре. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Добре перемішати.
5. З отримав квасоляного фара формуємо 8 котлет. Обсмажуємо їх в рослинному маслі до готовності (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до скоринки).
Усе, пісні котлети з квасолі готові. Смачного!
- Квасоля біла - 800 грам (консервована або відварна)
- Зелень - 50 грам (за смаком)
- Горіхи - 50 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
Отже, як приготувати пісні котлети з квасолі:
1. Готову (відварну або консервовану) квасоля відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
2. Дрібно рубаємо зелень.
3. За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнюємо квасоля, горіхи і зелень до однорідності. Повинна вийти маса, за консистенцією нагадує пюре.
4. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і додати в пюре. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Добре перемішати.
5. З отримав квасоляного фара формуємо 8 котлет. Обсмажуємо їх в рослинному маслі до готовності (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до скоринки).
Усе, пісні котлети з квасолі готові. Смачного!