Рецепт Пісні котлети з квасолі фото

Пісні котлети з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На природу
Гарячі страви, Котлети

Скористайтеся цим рецептом і приготуйте такі пісні котлети з квасолі, які ніхто не відрізнить від м'ясних. Дуже смачні і ситні.

Під час Великого посту рецепт пісних котлет з квасолі - один з найпопулярніших в нашій родині. Котлети виходять дуже смачні і поживні, а за смаком вони мало чим відрізняються від м'ясних. Усе - завдяки деяких хитрощів в рецепті.

Отже, як приготувати пісні котлети з квасолі:

1. Готову (відварну або консервовану) квасоля відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

2. Дрібно рубаємо зелень.

3. За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнюємо квасоля, горіхи і зелень до однорідності. Повинна вийти маса, за консистенцією нагадує пюре.

4. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і додати в пюре. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Добре перемішати.

5. З отримав квасоляного фара формуємо 8 котлет. Обсмажуємо їх в рослинному маслі до готовності (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до скоринки).

Усе, пісні котлети з квасолі готові. Смачного!

  • Квасоля біла - 800 грам (консервована або відварна)
  • Зелень - 50 грам (за смаком)
  • Горіхи - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
Під час Великого посту рецепт пісних котлет з квасолі - один з найпопулярніших в нашій родині. Котлети виходять дуже смачні і поживні, а за смаком вони мало чим відрізняються від м'ясних. Усе - завдяки деяких хитрощів в рецепті.

Отже, як приготувати пісні котлети з квасолі:

1. Готову (відварну або консервовану) квасоля відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

2. Дрібно рубаємо зелень.

3. За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнюємо квасоля, горіхи і зелень до однорідності. Повинна вийти маса, за консистенцією нагадує пюре.

4. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і додати в пюре. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Добре перемішати.

5. З отримав квасоляного фара формуємо 8 котлет. Обсмажуємо їх в рослинному маслі до готовності (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до скоринки).

Усе, пісні котлети з квасолі готові. Смачного!

Схожі рецепти