Пісна піца з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт пісної піци з грибами. Така закуска стане відмінним перекусом не тільки вдома, але і на роботі або пікніку. Можна при бажанні доповнити її овочами за смаком.
Ця пісна піца з грибами в домашніх умовах має досить насичений смак і неймовірний аромат. Щоб зробити її більш ситної, можна додати в начинку трохи картоплі, помідор або солодкий перець, а також інші овочі.
- Овочевий бульйон - 100 мілілітрів
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - 1 щіпка
- Пісна коржик - 2 штуки
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок

1. Насамперед потрібно вимити і очистити грибочки. Відкинути їх на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

2. Грибочки нарізати тонкими скибочками або невеликими кубиками. В рецепт приготування пісної піци з грибами можна використовувати абсолютно будь-які грибочки, можна навіть спробувати мариновані.

3. Цибулину очистити і нарізати дрібно. На сковороді розігріти невелику кількість рослинної олії і відправити туди цибулю з грибами. Смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.

4. Тим часом можна зайнятися соусом. Пісна піца з грибами в домашніх умовах може бути зроблена з томатним соусом або таким цікавим варіантом соусу Бешамель. Отже, в невеликому сотейнику розігріти 1 ложку рослинного масла і всипати туди муку. Ретельно помішуючи, щоб не утворилися грудочки, підсмажити трохи. Тонкою цівкою влити гарячий бульйон, продовжуючи перемішувати, і додати пропущений через прес часник. Підсолити за смаком і можна зняти з вогню, щоб дати йому охолонути.

5. Коли грибочки майже готові їх потрібно посолити і поперчити, при бажанні додати подрібнену свіжу зелень. Зняти начинку з вогню і трохи остудити.

6. На корж намазати соус і викласти начинку. Надіслати піцу в розігріту духовку хвилин на 15. Ось такий рецепт приготування пісної піци з грибами, який можна трансформувати за смаком.