Пісна піца
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пісної піци з начинкою з грибів, помідорів і зелені підкорить будь-якого. Пісна піца теж може бути дуже смачною, ситної і смачною. Не вірите? А ви перевірте!
Опис приготування:
Приготування пісної піци не викличе у вас ніяк труднощів. Адже, мені здається, я досить докладно описала, як приготувати пісну піцу в домашніх умовах. Відмінне блюдо для великої компанії, особливо за переглядом улюбленого фільму або ігор.
- Тепла вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Дріжджі свіжі - 20 грам
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Печериці - 300 грам (начинка)
- Цибуля - 1-2 штук
- Рослинно масло - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Помідор - 1-2 штук (в залежності від розміру)
- Зелену цибулю або кріп - За смаком
1. Приготуйте спочатку всі необхідні продукти для піци.
2. Спочатку потрібно приготувати тісто. Для цього в теплій воді розчиніть сіль і цукор, дріжджі.
3. Додайте рослинне масло і борошно і замісіть тісто, Не забиваєш його занадто, нехай буде м'яким. Накрийте серветкою тісто, приберіть його в тепло на годинку. Воно повинно збільшитися в обсязі рази в три.
4. Підготуйте печериці, вимийте їх і обсушити. Поріжте гриби тонкими слайсами.
5. Поріжте півкільцями цибулю.
6. Обсмажте на олії цибулю і гриби до готовності. Приправити сіллю.
7. Помідор поріжте кружечками або напівкружечками, цибуля - дрібно.
8. Testo майже, воно підійшло і стало повітряним. Осадіть його руками.
9. Візьміть великий лист, змастіть його маслом. Олійними руками розподіліть тісто рівномірно. Зробіть бортики.
10. Розкладіть рівномірно начинку: помідор, гриби з цибулею, можна додати кружечки оливок або болгарського перцю. Оперувати піцу в гарячу духовку на 20 хвилин. Температура випікання - 180 градусів.
11. Готову піцу дістаньте з духовки і посипте рубаним зеленим луком. Смачного!