Пісна гречка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна приготувати на швидку руку. Гриби - відмінне доповнення до гречки. Крім цього, пісна гречка з грибами - чудова альтернатива іншим страв під час посту.
За таким принципом можна готувати гречку з додаванням м'яса, курки або просто з овочами. Крім того, така пісна гречка з грибами легко готується в горщиках. Поки вариться крупа, вам потрібно просто підсмажити гриби з цибулею і морквою, за смаком додається часник. Потім всі інгредієнти змішуються - і страва готова. Часу на його приготування йде не більше 40 хвилин. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати пісну гречку з грибами.
- Гречка - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Часник - 1 зубчиків

1. Якщо хочете урізноманітнити раціон або дотримуєтеся посту, то таке блюдо як раз для вас. Для початку нам потрібно промити і відварити крупу.

2. Поки вариться гречка, очищаємо і нарізаємо цибулю, морква і гриби. Також очищаємо і подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом часник.

3. Спочатку обсмажуємо на олії цибулю з морквою.

4. Потім додаємо до них гриби (я беру шампіньйони) і часник. roza_ker, постійно помішуючи. Не забуває також посолити і приправити за смаком.

5. Коли наші гриби з овочами будуть готові, отставляем їх в сторону, а самі займаємося гречкою.

6. Коли гречка буде готова, її потрібно змішати з грибами. Солити і приправляти її потрібно в процесі приготування, також окремо ми посолити гриби (коли вони смажилися з овочами). Змішуємо тепер все інгредієнти.

7. І подаємо порційно до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!