Рецепт Пиріжок з бараниною фото

Пиріжок з бараниною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Листкове тісто , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріжки з листкового тіста з м'ясною начинкою з баранини виходять просто чудовими. Ніжні, ароматні і смачні - складно передати словами, поки не спробуєш.

Опис приготування:

Пиріжки з бараниною готуються так. Спочатку обсмажте на сковороді дрібно порізану баранину з цибулею. Потім зніміть її з вогню, посипте зеленню і часником і дайте охолонути. Потім змішайте з тертим сиром. Тісто розкачати і порізати на смужки. На кожну смужку викладіть начинку, защипніть краю і скрутіть спіраллю. Потім викладіть пиріжки на деко, змастіть жовтком і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах. Відразу подавайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Листкове тісто без дріжджів - 500 грам
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
пиріжок з бараниною - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
пиріжок з бараниною - фото крок 2
М'ясо порізати дрібно і обсмажте з цибулею на сковороді до напівготовності. Додати сіль, поперчіть.
пиріжок з бараниною - фото крок 3
Потім зніміть м'ясо з вогню і посипте дрібно порізаними зеленню і часником, перемішайте і дайте охолонути. Потім змішайте м'ясо з тертим сиром. Начинка готова.
пиріжок з бараниною - фото крок 4
Тісто можна придбати готове, або приготувати за своїм рецептом. Розкачайте його в пласт товщиною близько 4 мм. Поріжте смужками довжиною 15-20см, шириною 4-5 см. На кожну смужку викладіть начинку, защипніть краю і скрутіть спіраллю.
пиріжок з бараниною - фото крок 5
Викладіть пиріжки на деко, змастіть жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Схожі рецепти