Пиріжки за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Ці смачні пиріжки можна приготувати за 15 хвилин із залишків курки, індички або телятини. Та й взагалі начинка може бути будь-який. Я завжди тримаю в морозилці листкове тісто на випадок прийому гостей.
Пиріжки за 15 хвилин виходять просто смакота! Я раджу всім освоїти цей рецепт, а може бути ви придумаєте свій варіант начинки. Дуже мені подобається ще чергове поєднання, інгредієнти для якого завжди є в холодильнику: тертий сир навпіл з сиром, зеленню і часником. Пиріжки за 15 хвилин справжня палочка-виручалочка для мене, якщо потрібно швидко приготувати що-небудь смачненьке. Успіхів і приємного апетиту!
- Листкове тісто - 400-500 грам
- Індичка - 250 грам
- Соус - 1/2 склянки
- Начинка з картоплі- 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка

Підготувати продукти.

Розкатати тісто.

Тесто разрезать на прямоугольники и на один край положить начинку.

На индейку налейте соус.

На соус положите начинку.

Начинку накройте другой частью теста.

Вилочкой скрепите края.

Смазать яйцом пирожки.

Випікайте при 210 градусах 10-12 хвилин до золотистого кольору.