Рецепт Пиріжки з вешенками фото

Пиріжки з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Пиріжки з вешенками готуються з дріжджового тіста з рисом, зеленню і цибулею. Виходять вони пишні, соковиті, неймовірно смачні. Приготовлені в домашніх умовах пиріжки з вешенками сподобаються всім.

Пиріжки з вешенками можна подати з бульйонів на вечерю або навіть обід. Зручно взяти їх з собою на роботу або природу. Зберігайте такі пиріжки не більше трьох днів.

  • Гливи - 700 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком(1 чайна ложка солі - в тісто)
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 15 грам
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Борошно - 700 грам
  • Вода або молоко - 180 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
пиріжки з вешенками - фото крок 1
1. Приготуйте все інгредієнти. Лук і чистий Chesnok, зелень промийте.
пиріжки з вешенками - фото крок 2
2. Молоко або воду трохи нагрійте і розмішайте в ньому дріжджі.
пиріжки з вешенками - фото крок 3
3. В іншу миску просійте 400 г борошна, зробіть в ній отвір. Додайте дріжджі у воді (або молоці), ложку цукру і вбийте яйце.
пиріжки з вешенками - фото крок 4
4. Перемішайте, сформуйте кульку і залиште в теплому місці на дві години. Тісто має зрости.
пиріжки з вешенками - фото крок 5
5. Поки тісто росте, приготуємо начинку для пиріжком. Гливи і цибулю наріжте невеликими кубиками. Смажте їх в сковороді з олії на середньому вогні, помішуючи, протягом 15-20 хвилин.
пиріжки з вешенками - фото крок 6
6. Відваріть рис до готовності в підсоленій воді. У мисці змішайте даровані гливи з цибулею, Мал, пропущений через прес часник, подрібнену петрушку, сіль і перець.
пиріжки з вешенками - фото крок 7
7. Повинна вийде однорідна маса.
пиріжки з вешенками - фото крок 8
8. У тісто додайте 150-200 г борошна і замісити. Розділити тісто 8 частин, кожну з них тонко розкачати.
пиріжки з вешенками - фото крок 9
9. У центр кожного розкотив "млинця" викладіть по восьмий частини начинки.
пиріжки з вешенками - фото крок 10
10. Гарненько склейте краю пиріжка.
пиріжки з вешенками - фото крок 11
11. Смажте пиріжки з вешенками в гарячому маслі на середньому вогні по 4 хвилини з кожного боку.
пиріжки з вешенками - фото крок 12
12. Пиріжки з вешенками готові! Смачного!

Схожі рецепти