Пиріжки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли потрібно приготувати що-небудь ситне і смачне, можна зробити м'які і дуже соковиті пиріжки з м'ясом в духовці. Вони стануть відмінним перекусом, до того ж, їх можна взяти з собою на пікнік.
1. Для початку необхідно поставити опару. Тепле молоко з'єднати з цукром і невеликою кількістю борошна. Всипати дріжджі і перемішати. Залишити на час.
2. Яйця збити з дрібкою солі і додати до дріжджів. Також влити розтоплене вершкове масло. Всипати просіяне борошно і замісити тісто. Щоб пиріжки з м'ясом в духовці в домашніх умовах вийшли м'якими, важливо не перебити борошном тісто і не зробити його занадто крутим. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником, приблизно на 1 час.
3. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Свинину і яловичину вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку. На сковороду налити трохи олії і обсмажити трохи фарш.
4. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. При бажанні цибулину можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом. Надіслати цибулю на сковороду і смажити разом з м'ясом до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Коли тісто підійшло, розділити його на однакові шматочки.
6. Кожен шматочок розім'яти руками (годі й розгортати тісто качалкою, воно досить ніжне). На середину викласти начинку.
7. Щільно закріпити краю і викласти швом вниз на деко, змащений маслом або застелений папером для випічки.
8. Ось і вся історія про те, як зробити пиріжки з м'ясом в духовці. Випікати до рум'яної скоринки.
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі - 11 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 80 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Свинина - 250 грам
- Яловичина - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
2. Яйця збити з дрібкою солі і додати до дріжджів. Також влити розтоплене вершкове масло. Всипати просіяне борошно і замісити тісто. Щоб пиріжки з м'ясом в духовці в домашніх умовах вийшли м'якими, важливо не перебити борошном тісто і не зробити його занадто крутим. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником, приблизно на 1 час.
3. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Свинину і яловичину вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку. На сковороду налити трохи олії і обсмажити трохи фарш.
4. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. При бажанні цибулину можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом. Надіслати цибулю на сковороду і смажити разом з м'ясом до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Коли тісто підійшло, розділити його на однакові шматочки.
6. Кожен шматочок розім'яти руками (годі й розгортати тісто качалкою, воно досить ніжне). На середину викласти начинку.
7. Щільно закріпити краю і викласти швом вниз на деко, змащений маслом або застелений папером для випічки.
8. Ось і вся історія про те, як зробити пиріжки з м'ясом в духовці. Випікати до рум'яної скоринки.