Рецепт Пиріжки з м'ясом в духовці фото

Пиріжки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Коли потрібно приготувати що-небудь ситне і смачне, можна зробити м'які і дуже соковиті пиріжки з м'ясом в духовці. Вони стануть відмінним перекусом, до того ж, їх можна взяти з собою на пікнік.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно поставити опару. Тепле молоко з'єднати з цукром і невеликою кількістю борошна. Всипати дріжджі і перемішати. Залишити на час.

2. Яйця збити з дрібкою солі і додати до дріжджів. Також влити розтоплене вершкове масло. Всипати просіяне борошно і замісити тісто. Щоб пиріжки з м'ясом в духовці в домашніх умовах вийшли м'якими, важливо не перебити борошном тісто і не зробити його занадто крутим. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником, приблизно на 1 час.

3. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Свинину і яловичину вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку. На сковороду налити трохи олії і обсмажити трохи фарш.

4. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. При бажанні цибулину можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом. Надіслати цибулю на сковороду і смажити разом з м'ясом до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Коли тісто підійшло, розділити його на однакові шматочки.

6. Кожен шматочок розім'яти руками (годі й розгортати тісто качалкою, воно досить ніжне). На середину викласти начинку.

7. Щільно закріпити краю і викласти швом вниз на деко, змащений маслом або застелений папером для випічки.

8. Ось і вся історія про те, як зробити пиріжки з м'ясом в духовці. Випікати до рум'яної скоринки.

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 11 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Свинина - 250 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку необхідно поставити опару. Тепле молоко з'єднати з цукром і невеликою кількістю борошна. Всипати дріжджі і перемішати. Залишити на час.

2. Яйця збити з дрібкою солі і додати до дріжджів. Також влити розтоплене вершкове масло. Всипати просіяне борошно і замісити тісто. Щоб пиріжки з м'ясом в духовці в домашніх умовах вийшли м'якими, важливо не перебити борошном тісто і не зробити його занадто крутим. Поставити тісто в тепле місце, накривши рушником, приблизно на 1 час.

3. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати начинку. Свинину і яловичину вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку. На сковороду налити трохи олії і обсмажити трохи фарш.

4. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. При бажанні цибулину можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом. Надіслати цибулю на сковороду і смажити разом з м'ясом до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Коли тісто підійшло, розділити його на однакові шматочки.

6. Кожен шматочок розім'яти руками (годі й розгортати тісто качалкою, воно досить ніжне). На середину викласти начинку.

7. Щільно закріпити краю і викласти швом вниз на деко, змащений маслом або застелений папером для випічки.

8. Ось і вся історія про те, як зробити пиріжки з м'ясом в духовці. Випікати до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти