Рецепт Пиріжки в духовці з м'ясом фото

Пиріжки в духовці з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Молочні продукти , Фарш , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Що може бути смачніше пиріжків? З povidlom, з маком, з сиром, з яблуками, з капустою…..Цей список я, як завзятий любитель пиріжків, можу продовжувати вічно. Сьогодні поговоримо про пиріжках з м'ясом.

Опис приготування:

Хочу розповісти сьогодні досить простий спосіб, як приготувати пиріжки в духовці з м'ясом з безопарного тесту. Цей вид тесту простіше, ніж опарне, і займає він менше часу. А смак від цього не страждає. До того ж з такого тесту пиріжки можна готувати і на сковороді без вистоювання, вони піднімуться в процесі смаження.

  • Молоко - 270 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 4 склянки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Змішайте тепле молоко з дріжджами. Додайте яйце, цукор і сіль. Перемішайте.
2
Потроху додаючи борошно, вимішайте туге тісто. Додайте масло, знову замісити і поставте тісто в тепле місце підніматися.
3
Тісто має підніматися 2-3 годину. У цьому проміжку потрібно його обмять раз або два.
4
Поки тісто піднімається, приготуйте начинку. Цибуля поріжте і підсмажте її на рослинній олії на сковороді до утворення золотистого кольору.
5
Додайте фарш і готуйте його до повної готовності.
6
Додати сіль, поперчіть і за допомогою блендера доведіть до однорідної консистенції.
7
Сформуйте пиріжки, загорнувши фарш всередину і викладіть їх на змащене деко для вистоювання на 15 хвилин.
8
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте пиріжки 20 хвилин.
9
Готові пиріжки зніміть з дека і покладіть під рушник остигати. Смачного!

Схожі рецепти