Пиріжки з листкового тіста з капустою
(покроковий рецепт з фото)
З листкового тіста дуже легко готується практично будь-яка випічка. Ось і пиріжки з капустою виходять дуже хорошими. Ніжне листкове тісто тане в роті, прекрасно поєднуючись з соковитою начинкою.
Тут представлений пісний варіант, як приготувати пиріжки з листкового тіста з капустою. Якщо хочете, щоб випічка вийшла рум'яної і золотистої, змастіть кожен пиріжок збитим яйцем, а вже потім випікайте. У будь-якому випадку пиріжки з листкового тіста з капустою, приготовані в домашніх умовах, виходять неймовірно смачними. Хай щастить!
- Тісто листкове - 400 грам
- Капуста - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Всі овочі промиваємо і очищаємо. Дрібно наріжте капусту і цибулю, моркву натріть на тертці. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо капусту - і тушкуємо все разом під кришкою 15 хвилин. В кінці кладемо сіль і перець за смаком.
Пласти листкового тіста розрізаємо на квадратики товщиною 2 мм. Змочіть тісто водою, розкладіть на кожен квадратик начинку.
Формуємо трикутні пиріжки, краю акуратно защипувати. Щоб пиріжки не роздувається при випічці, зробіть виделкою кілька проколів в тесті.
Змастіть деко олією, помістіть на нього пиріжки. Випікайте 20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.
Смачного!