Пиріжки з капустою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Готове листкове тісто не раз рятувало мене на кухні. Скільки простий випічки з нього можна зробити! Не важливо, солодка вона буде або солона. Начинка підійде практично будь-яка. Ось і мій варіант.
Головне, що в таких рецептах можна не боятися пробувати нове. І кожен раз ви будете дивуватися результату. А поки зверніть увагу на те, як приготувати пиріжки з капустою з листкового тіста в духовці. Але будьте готові до того, що начинку потрібно посмажити, тому часом запасіться заздалегідь. І також заздалегідь дістаньте розморозитися листкове тісто.
- Тесто слоёное бездрожжевое - 500 грам
- Білокачанна капуста - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 150 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Дістаньте тісто, щоб воно розморозити. Лук почистіть і дрібно наріжте.
Також дрібно наріжте капусту.
Лук обсмажте в розігрітій олії до золотистого кольору.
Потім додайте в сковороду капусту. Готуйте на невеликому вогні близько 15-20 хвилин, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими. В кінці все посоліть.
Тісто розрізати на рівні квадратики. В середину кожного покладіть начинку зі сковороди.
На пиріжках защипніть краю. Перекладіть вироби на деко з пергаментним папером або змастіть його маслом.
Запікайте пиріжки в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!