Пиріжки з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить смачно поїсти і витратити на приготування мінімум часу і зусиль? Саме для таких випадків у мен є рецепт, як приготувати пиріжки з лаваша з сиром, обсмажені на сковороді.
Такі пиріжки можна зробити на сніданок, на це піде не більше 15 хвилин, а також приготувати в якості перекусу або швидких домашніх закусок. Всередину, крім сиру, можна покласти шматочок ковбаски, м'ясо, гриби, овочі і навіть фрукти. Ідеальний рецепт для лінивців, які не люблять довго стояти біля плити.
- Лаваш - 2 штуки
- Плавлений сир - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1. Насамперед дістаю лаваш з упаковки (у мене відразу 2 штуки), розрізаю лаваш ножицями або ножем на невеликі шматочки.
2. Яйця вбиваю в тарілку, додаю майонез, сіль і спеції, збиваю виделкою або міксером. Сир нарізаю пластинками.
3. В шматочок лаваша кладу пластинку сиру і загортаю конвертиком.
4. Те ж саме проробляю з іншими шматочками.
5. Сковороду з рослинним маслом ставлю на вогонь, гарненько розігріваю. Кожен пиріжок умочують в кляр і викладаю на сковороду.
6. Обсмажую з двох сторін до появи рум'яної скоринки.
7. Викладаю пиріжки з сиром на тарілку і подаю гарячими, смачного!