Пиріжки з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати пиріжки з адигейським сиром. Навіть якщо ви вважаєте, що ні дружите з випічкою, це не страшно, адже ці пиріжки і начинку мають просту, і тісто вже готове! рекомендую!
Цей простий рецепт пиріжків з адигейським сиром сподобається всім, хто не проти відкривати для себе домашню випічку всіляких видів і сортів, але все ніяк не впорається з видами тіста і їх приготуванням. Мені, наприклад, дуже складно працювати з дріжджовим тестом і листковим, тому я просто купую такі готові пласти тіста в магазині і вже з них роблю випічку. Спробуйте і ви!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Адигейський сир - 250 грам
- Шпинат - 150 грам
- Крем - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука (не обов'язково)
- Сіль - За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати в тонкий пласт наріжемо невеликими квадратиками (розміром приблизно 10 з 10). Нарізаний і подрібнені шпинат з цибулею (якщо використовуєте) змішаємо до однорідності, додамо до них сметану і сіль (за смаком).
У яйця відокремлюємо жовток від білка. Білок додаємо до начинки. Жовток не викидаємо, їм ми будемо змащувати наші пиріжки для отримання рум'янцю.
У яйця відокремлюємо жовток від білка. Білок додаємо до начинки. Жовток не викидаємо, їм ми будемо змащувати наші пиріжки для отримання рум'янцю.
2. Начинку викладаємо по центру квадратиків тесту. Квадратики складаємо по діагоналі, скріплюємо кінчики. Два залишилися кінчика як би огинають вийшов трикутничок і теж скріплюються. Виходить свого роду форма пельмешек. Тепер беремо жовток, додаємо до нього трохи води (1 ст. Ложку) і все гарненько збиваємо. Змащуємо отриманою сумішшю майбутні пиріжки.
3. Заготовки викладаємо на застелений папером для випічки деко (папір можна змастити злегка маслом). Бажано кожен пиріжок перед запіканням проткнути в пару раз зубочисткою. Випікаємо пиріжки 20-25 хвилин при 180 градусах в духовці. Готово!