Рецепт Пиріжки з адигейським сиром фото

Пиріжки з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Адигейський сир
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати пиріжки з адигейським сиром. Навіть якщо ви вважаєте, що ні дружите з випічкою, це не страшно, адже ці пиріжки і начинку мають просту, і тісто вже готове! рекомендую!

Опис приготування:

Цей простий рецепт пиріжків з адигейським сиром сподобається всім, хто не проти відкривати для себе домашню випічку всіляких видів і сортів, але все ніяк не впорається з видами тіста і їх приготуванням. Мені, наприклад, дуже складно працювати з дріжджовим тестом і листковим, тому я просто купую такі готові пласти тіста в магазині і вже з них роблю випічку. Спробуйте і ви!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Адигейський сир - 250 грам
  • Шпинат - 150 грам
  • Крем - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука (не обов'язково)
  • Сіль - За смаком
пиріжки з адигейським сиром - фото крок 1
1. Тісто розморозимо, розкачати в тонкий пласт наріжемо невеликими квадратиками (розміром приблизно 10 з 10). Нарізаний і подрібнені шпинат з цибулею (якщо використовуєте) змішаємо до однорідності, додамо до них сметану і сіль (за смаком).
У яйця відокремлюємо жовток від білка. Білок додаємо до начинки. Жовток не викидаємо, їм ми будемо змащувати наші пиріжки для отримання рум'янцю.
пиріжки з адигейським сиром - фото крок 2
2. Начинку викладаємо по центру квадратиків тесту. Квадратики складаємо по діагоналі, скріплюємо кінчики. Два залишилися кінчика як би огинають вийшов трикутничок і теж скріплюються. Виходить свого роду форма пельмешек. Тепер беремо жовток, додаємо до нього трохи води (1 ст. Ложку) і все гарненько збиваємо. Змащуємо отриманою сумішшю майбутні пиріжки.
пиріжки з адигейським сиром - фото крок 3
3. Заготовки викладаємо на застелений папером для випічки деко (папір можна змастити злегка маслом). Бажано кожен пиріжок перед запіканням проткнути в пару раз зубочисткою. Випікаємо пиріжки 20-25 хвилин при 180 градусах в духовці. Готово!

Схожі рецепти