Рецепт Пиріг з печінкою фото

Пиріг з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любителям субпродуктів мій рецепт повинен сподобатися. Блюдо підійде для багатьох свят. Уважно читайте!

Опис приготування:

Для такого пирога найкраще підійде ніжна куряча печінка. Я додала в начинку м'яту і зелень. Пиріг вийде м'яким, ситним і відмінно підійде і в якості закуски, і як гаряче зі сметаною, наприклад.

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 10 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • М'ята, листочок - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
пиріг з печінкою - фото крок 1
Готуємо начинку. Дрібно нарубати лук, а потім обсмажте його до прозорості в розігрітій олії.
пиріг з печінкою - фото крок 2
Потім в сковороду додайте натерту на дрібній тертці моркву. Смажте овочі до м'якості, помішуючи.
пиріг з печінкою - фото крок 3
У сковороду додайте дрібно нарізану м'яту, а слідом - печінку дрібними шматочками і сіль. Перемішуючи, смажте до готовності.
пиріг з печінкою - фото крок 4
В кінці додайте нарубану зелень. Начинку перемішайте і залиште до охолодження.
пиріг з печінкою - фото крок 5
Поки начинка остигає, займіться тестом. У глибокій мисці збийте яйця з м'яким маслом, сіллю, сметаною і цукром.
пиріг з печінкою - фото крок 6
Окремо просійте борошно з розпушувачем. Додайте суміш до основної маси.
пиріг з печінкою - фото крок 7
Міксером замішайте однорідне тісто.
пиріг з печінкою - фото крок 8
Форму для випічки змастіть рослинною олією. Викладіть в неї половину тесту.
пиріг з печінкою - фото крок 9
Розподіліть начинку, а зверху - тісто.
пиріг з печінкою - фото крок 10
Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 55 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти