Пиріг з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, ви здивуєтеся, але з моркви можна приготувати справжні ласощі. Досить простий і дивовижний на смак пиріг порадує вас і ваших близьких.
Чудовий пиріг для вашого столу. Потріть моркву і з'єднайте її з сухими інгредієнтами і злегка збитими яйцями. Добре перемішайте. Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто. Випікайте протягом 45 хвилин. Готовий ще теплий пиріг полийте глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Прикрасьте пиріг за бажанням і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Морква - 500 грам
- Цукор - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Борошно - 160 грам
- Розпушувач - 20 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Лимонний сік - 40 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.
Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і корицю.
Злегка збийте яйця.
З'єднайте яйця, морква і рослинне масло, перемішайте і влийте в борошняну суміш. Добре розмішайте. Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто.
Випікайте протягом 45 хвилин в духовці при 180 градусах. Готовому пирогу дайте трохи охолонути.
Поки пиріг печеться, підготуйте глазур. Для цього ретельно перемішайте цукрову пудру з лимонним соком. Що вийшла глазур'ю полийте теплий пиріг і прикрасьте за бажанням.