Рецепт Пиріг з моркви фото

Пиріг з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Можливо, ви здивуєтеся, але з моркви можна приготувати справжні ласощі. Досить простий і дивовижний на смак пиріг порадує вас і ваших близьких.

Опис приготування:

Чудовий пиріг для вашого столу. Потріть моркву і з'єднайте її з сухими інгредієнтами і злегка збитими яйцями. Добре перемішайте. Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто. Випікайте протягом 45 хвилин. Готовий ще теплий пиріг полийте глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Прикрасьте пиріг за бажанням і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Морква - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Борошно - 160 грам
  • Розпушувач - 20 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Лимонний сік - 40 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
пиріг з моркви - фото крок 1
Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.
пиріг з моркви - фото крок 2
Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і корицю.
пиріг з моркви - фото крок 3
Злегка збийте яйця.
пиріг з моркви - фото крок 4
З'єднайте яйця, морква і рослинне масло, перемішайте і влийте в борошняну суміш. Добре розмішайте. Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто.
пиріг з моркви - фото крок 5
Випікайте протягом 45 хвилин в духовці при 180 градусах. Готовому пирогу дайте трохи охолонути.
пиріг з моркви - фото крок 6
Поки пиріг печеться, підготуйте глазур. Для цього ретельно перемішайте цукрову пудру з лимонним соком. Що вийшла глазур'ю полийте теплий пиріг і прикрасьте за бажанням.

Схожі рецепти