Рецепт Пиріг з м'ясом в духовці фото

Пиріг з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Яловичина, Молоко, Тісто філо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Випічка з готового тіста значно спрощує і скорочує процес приготування. Сьогодні у мене дуже смачний рецепт, як приготувати пиріг з м'ясом в духовці. Використовую тісто «Філо» і яловичий фарш.

Тісто «Філо» можна замінити листковим тістом. Замість яловичини використовуйте свинину, курку, індичку або змішані види м'яса, а також можна використовувати овочеву начинку. Пиріг подавайте після охолодження, а ось розрізати його на шматочки потрібно ще до запікання в духовці. Такий пиріг можна подавати не тільки до чаю, він замінить вечерю.

  • Тісто «Філо» - 0, 5-0, 6 кілограма
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яловичина - 0, 6-0, 7 кілограма
  • Спеції до м'яса - 1 Чайна ложка
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 1
1. Викладіть тісто на чистий рушник, накрийте іншим рушником і залиште на час приготування начинки.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, м'ясо перекрутити через м'ясорубку. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть цибулю, а по тому 3-5 хвилин додайте фарш. До м'яса на сковороді додайте спеції, часниковий порошок, сіль і чорний мелений перець, обсмажте до готовності.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло і до нього додайте оливкову, перемішайте. Розділіть листи тесту на 3 частини, викладіть на дно форми першу і змастіть сумішшю масел, поверх розподіліть начинку.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 4
4. Таким же чином укладіть другий шар тіста, що залишилася начинку, накрийте третім шаром.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 5
5. Змастіть верхній шар тіста сумішшю масел і наріжте шматочками.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 6
6. Змішайте молоко з яйцем і залийте приготовленою сумішшю пиріг.
пиріг з м'ясом в духовці - фото крок 7
7. Розігрійте духовку до 180-200 градусів і відправте в неї пиріг. Запікайте м'ясний пиріг близько 45-60 хвилин, потім видаліть з форми і трохи остудіть (пиріг м'який, а якщо діставати його відразу, то він розпадеться).

Схожі рецепти